© Tanık Haber

Alp Navruz

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz 02 şubat 1992 senesinde dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu doğma büyüme İstanbulludur. Oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra ilk defa oyuncu kadrosunda Özgür Yelence, Tolga Demircan, Merve Akaydın, Ayşegül Kaygusuz gibi ünlü isimlerinde yer aldığı Ceberrut isimli dizi filmde rol almıştır.

Oyunculuk kariyerine 2016 senesinde Show TV ekranlarında yayımlanmakta olan aynı zamanda oyuncu listesinde Aslı Melisa, Su Kutlu, Emre Karayel, Akın Akınözü, Didem İnsesel, Ahmet Mekin gibi isimlerin yer aldığı Arkadaşlar İyidir dizi filminde rol alarak izleyicilerine tecrübelerini sergilemiştir. Alp Navruz her zaman rol aldığı dizilerde büyük başarı sağlamasından dolayı izleyicileri tarafından çok fazla ilgiye maruz kalmaktadır.

Ünlü ve başarılı oyuncu Alp Navruz son olarak Star TV’de yer alan ve başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu gibi ünlü isimlerin rollerini paylaştığı Fazilet Hanım Ve Kızları dizi filminde Sinan Egemen karakterine hayat vermektedir. Genç ve yakışıklı oyuncu kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER