© Tanık Haber

Aysun Keskin

Aysun Keskin TV 8 kanalının sevilerek takip edilen ve heyecanla beklenen Survivor programının 2023 sezonunda ünlüler takımında yer alacak. Peki Birçok kulüpte yer alan ve başarılı olan Basketbol oyuncusu Aysu Kesin kimdir?
 
Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Tekirdağlıdır. Tam adı Saadet Aysu Keskin basketbol oyuncusudur. Kariyerine ilk olarak profesyonel anlamda 2013'te TED Ankara Kolejliler'de forma giyerek başladı ancak daha önce Genç Milli Takım formasını giymiştir. Uludağ Basket Nilüfer BSD takımında forma giyen saadet Aysu Keskin boyu 180, 60 Kg ağırlığında ve boğa burcudur. Genç ve güzel basketbolcu Keskin TED Ankara Kolejliler (K) takımının ardından sırası ile Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa BüyükŞehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü, Samsun Basketbol İhtisas, İzmit Belediye Spor Kulübünde forma giymiş ve kariyerinde başarı sağlamıştır.
Ayrıca Genç milli oyuncu Saadet Aysu Keskin, Fenerbahçe İstanbul'da guard pozisyonunda oynadı.

Küçük yaşlarından itibaren sporla iç içe olan, kıvırcık saçları ve sportif görüntüsüyle ile dikkat çeken Aysu Keskin'in ailesine çok değer verdiği bilinmekle birlikte özel yaşantısıyla ilgi pek fazla bilgi bulunmuyor. Profesyonel basketbol oyuncusu olan Aysu Keskin, sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanıyor ve güncel olarak 16,9 B takipçi bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER