© Tanık Haber

Bütün vücudum acılar içinde

Hollywood'un bir tek film çekip milyon dolarlar kazanan, bahçesinde yüzme havuzu, içinde spor salonu olan evlerinde yaşayan ünlülerin sürekli kusursuz bir hayat sürdürdüğünü sanmayın. O kapalı kapıların ardında yaşanan hayatlar, düşündüğünüzden çok başka olaylara sahne oluyor...

Kırmızı halıda gülümseyen ünlülerin bazıları sıradan insanlar için düşünmesi bile kabus gibi olan hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalıyor.

Bunlardan biri de Salma Blair. 51 yaşındaki oyuncu Multiple Skleroz (MS) hastalığına yakalandığını yıllar önce açıklamıştı.

Teşhisi aldığı andan itibaren de bütün yaşadıklarını kimi zaman sosyal medyadan kimi zaman da verdiği röportajlarla anlattı.

Üstelik Blair'in tek hastalığı da MS değil. Kesin bir tedavisi olmayan ve insanın günlük hayatını her alanda etkileyen bu hastalığın yanı sıra Ehlers-Danlos Sendromu adı verilen başka bir hastalıkla daha boğuşuyor Blair.

BİR DEĞİL İKİ HASTALIK
Bu da insanın kaslarından kan damarlarına ve eklemlerine kadar neredeyse bütün bedenini etkisi altına alan başka bir hastalık.

Tabi iki bütün bunlar da onun hayatını olumsuz etkiliyor. Samimi bir şekilde itiraf ettiğine göre de lüks evinin odaları arasında bile dolaşamıyor. Çünkü neredeyse her zaman bütün bedeni dayanılmaz ağrılar içinde oluyor.

Selma Blair, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımda bu iki hastalığın kendisini nasıl etkilediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER