© Tanık Haber

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer: “Mezitli’ye hizmet için geliyoruz”

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği’ni (MEİGDER) ziyaret ederek çalışmalarını anlattı

. MEİGDER Başkanı Vahap Seçer ve gazetecilere gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Tuncer, “Çocukluğumuzdan buyana CHP'nin içinde çalıştım. Mezitli'nin her mahallesinde bir hikayemiz var. İlk gelen manavı ilk gelen işletmeyi biliyoruz. Doğru işler yapacağız başka yolumuz da yok. Gidecek yerimizde yok. Koltuktan inince de yüz yüze bakacağız. Başkaları gibi değiliz ki işimiz bitince Mezitli'den gidelim. Emek vermeden gelirsen unutur gidersin. Unutulur gidersin” dedi.
“MEZİTLİ’NİN İHTİYAÇLARINI BİLİYORUZ”
Mezitli’nin en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını ifade eden Tuncer, “Yola çıktığımızda biz bu kente hizmet etmek için geldik dedik. Ayırmadan ayrılmadan siyaset yaptık. Emek vererek geldik ve hizmet edeceğiz. Uzman ekibimiz tarafından çok güzel isimlerle yola çıkıyoruz. Kentimizin ihtiyacının ne olduğunu biliyoruz ve ona göre çalışacağız. Kreş ve Çocuk Akademisi, Gençlik kampüsü 100. Yıl Kent Meydanı Yelken Kulübü ve Su Sporları Merkezi gibi onlarca projemiz Mezitli’de yaşayan birisi olarak beni de çok heyecanlandırıyor.” diye konuştu.

Gazetecilerin yapılan hizmetlerin halka duyurulmasında çok önemli görevleri olduğunu vurgulayan MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu da, “Sizi çok iyi tanıyoruz ve en iyisini yapacağınızı biliyoruz. Hayata geçirdiğiniz projelerin başarısında elbette halk tarafından bilinir olması be kabul edilebilirlik çok önemli. Bunu da gazeteciler yoluyla yapabilirsiniz Yolunuz açık olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER