© Tanık Haber

"Ekmeği büyütmek için çalışacağız"

Mehmet IŞIK -MERSİN (TANIKHABER)Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Mayıs ayı toplantısı Birlik Başkanı Veysel Sarı Başkanlığında toplandı.

Birlik Başkanı Veysel Sarı yönetim kurulunda yaptığı konuşmada temsil ettikleri esnaf ve sanatkarlar ve meslek kuruluşlarının sofradaki ekmeğini büyütmek, hak ve menfaatlerini korumak için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

YÜREK YÜREĞE VEREREK ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ

Başkan Sarı, “Ahilik teşkilatından gelen esnafımızın asırlardır yaşattığı medeniyet birikiminden güç alarak, birlik ve beraberlik içinde hedeflerimizi hayata geçirmeye, değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Esnafımızın yüzünü güldürmek, kazancını arttırmak için dün olduğu gibi bugünde ve yarınlarda tüm teşkilatımızla birlikte omuz omuza, yürek yüreğe vererek çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Paylaşmanın bereketine, dayanışmanın gücüne inanarak, çalışan, üreten ülkesine katkı sunan esnafımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve çözüm önerilerimizi her platformda dile getirmeye, esnafımızı devlet, devletimizi esnaf ile kucaklaştırmaya, esnafımızın sofrasındaki ekmeği büyütmeye gayreti içinde yönetim kurulumuzla çalışmalarımıza artırarak devam ettireceğiz” dedi.

SORUN VE ÇÖZÜM YOLLARIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK

Toplantıda daha sonra gündem maddeleri gereği mesleki odaların ve esnaf sanatkarların işlem ve talepleriyle ilgili konular ile uygulanmakta olan ve uygulanacak olan projelerle ilgili konular görüşülerek karara bağlanırken, yönetim kurulu olarak esnaf ve sanatkarlar ile mesleki odaların sorun ve çözüm yollarıyla ilgili çalışmaların artarak devam edeceği kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER