© Tanık Haber

Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon

SPO FUTSAL KADINLARDA GÜMÜŞHANE ŞAMPİYON (FOTOĞRAFLI) ERZURUM (İHA) – ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ETÜ) EV SAHİPLİĞİNDE TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN SALON FUTBOLU BÖLGESEL LİG MÜSABAKALARINDA KADINLAR KATEGORİSİNDE SONUÇLAR BELLİ OLDU. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜÇÜNCÜ, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İKİNCİ VE GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ 1. SIRADA YER ALDI. KUPA TÖRENİNE KATILAN (ETÜ) REKTÖR PROF. DR. BÜLENT ÇAKMAK KIYASIYA REKABETİN VE CENTİLMENCE MÜCADELELERİN SERGİLENDİĞİ TURNUVADA DERECE ALAN TAKIMLARI TEBRİK EDEREK ŞAMPİYON OLAN GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİNE KUPASINI TAKDİM ETTİ. 9 KADIN VE ERKEK TAKIMININ KATILDIĞI ŞAMPİYONADA; ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ, AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ, MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ VE KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TAKIMLARI GRUP BİRİNCİLİĞİ İÇİN MÜCADELE EDİYOR. (ERZ-NK-Y)

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig müsabakalarında Kadınlar kategorisinde sonuçlar belli oldu.


Erzurum Teknik Üniversitesi üçüncü, Atatürk Üniversitesi ikinci ve Gümüşhane Üniversitesi 1. Sırada yer aldı. Kupa törenine katılan (ETÜ) Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak kıyasıya rekabetin ve centilmence mücadelelerin sergilendiği turnuvada derece alan takımları tebrik ederek şampiyon olan Gümüşhane Üniversitesine kupasını takdim etti.


9 kadın ve erkek takımının katıldığı şampiyonada; Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları grup birinciliği için mücadele ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER