© Tanık Haber

“MERSİN’İN KAÇ MİLLETVEKİLİ VE İLÇESİ VAR?”

Sokaklarda her zaman ses getiren hikayeler vardır, ama onları yakalayıp aktarabilen biri azdır. İşte bu az sayıdaki kişilerden biri, sokaklara mikrofonunu uzatan, insanların sesini duyuran sokak röportajlarına yer veren Tanık Haber, her gün farklı kesitlerde şehri dolaşarak vatandaşların nabzını tutmaya ve sokaklarda yaşanan her türlü konuyu mercek altına alıyor.

Sokaklarda her zaman ses getiren hikayeler vardır, ama onları yakalayıp aktarabilen biri azdır. İşte bu az sayıdaki kişilerden biri, sokaklara mikrofonunu uzatan, insanların sesini duyuran sokak röportajlarına yer veren Tanık Haber, her gün farklı kesitlerde şehri dolaşarak vatandaşların nabzını tutmaya ve sokaklarda yaşanan her türlü konuyu mercek altına alıyor. Tanık Haber, sosyal sorunlardan siyasi gelişmelere, kent yaşamından kültürel etkinliklere kadar geniş bir yelpazede okuyucuları için röportajlar yapıyor.

Sizler için sokağa inen Ecem Akkuş, vatandaşlara ‘Mersin’in kaç ilçesi ve milletvekili’ olduğunu sordu. Birbirinden farklı yanıtlar veren vatandaşlar bakın bakalım bilebilmişler mi?

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER