© Tanık Haber

Saadet Partisinde Genç Başkan Adayı

“Daha iyi bir yaşam Yenişehir’in hakkı” diyerek yola çıkan genç başkan adayı çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Türkiye’nin en genç başkan adaylarından Saadet Partili Mustafa Özdemir, vatandaşlardan büyük destek gördü

RAZİYE ERDEN
Saadet Partisi Yenişehir Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Özdemir, ev ev gezerek seçilmesi durumunda yapılacakları anlatıyor. Henüz 31 yaşında olmasına karşın başarıyla sürdürdüğü mesleğinin yanına siyaseti de eklemeyi de başaran genç başkan adayı büyük destek görüyor. Milli Görüşün belediyecilik anlayışını karşılaştığı tüm seçmenlere anlatan Özdemir, “Daha iyi bir yaşam Yenişehir’in hakkı” ifadelerini kullanıyor. 
1993 İstanbul doğumlu olan ve Silifke’de tamamladığı ilk orta ve lise öğretiminden sonra Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren ve 2018’den bu yana kendi hukuk firmasında mesleğini sürdüren Özdemir, Milli Görüş’ün belediyecilik anlayışını “Biz Saadet Partisi olarak, her zaman bir zihniyet değişimi ihtiyacını vurgulamışızdır. Aslında her mesele için bu böyledir. Köklü bir anlayış değişikliğine gitmemiz gerekiyor. Şehirlerimiz betondan nefes alamaz hale gelmiştir. Şehirlerimizi bu hale getiren ilkel, bencil, gayr-i medeni, görgüsüz, sorumsuz ve vahşi anlayış son bulmalıdır. 31 Mart yerel seçimleri, bu anlamda yeni bir dönemin başlangıç tarihi olmalıdır. Rantı değil insanı önceleyen bir yönetim her zaman mümkündür. İnsanımız bunu hak etmektedir. Tıpkı, gelişmiş medeni ülkelerde olduğu gibi. Afetlere dirençli şehirler inşa etmek her zaman mümkündür! Güvenli evlerde yaşamak bir insan hakkı değil midir? Nedeni ne olursa olsun, hak ettiğimiz yaşam bu değildir! Hak ettiğimiz şehirler de bu değildir! Daha iyi bir yaşam insan olarak hakkımızdır! Daha iyi bir afet yönetimi de hakkımızdır! Tekrar ediyoruz ‘Yaşanabilir Şehirler’de, ‘İnsanca Yaşam’ süreceğimiz ‘Başka bir Türkiye Mümkün’dür! Evet, Milli Görüş zihniyeti ve Saadet Belediyeciliği ile bu, mümkündür!” şeklinde aktarıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER