© Tanık Haber

ŞEYTANLAR ZORLU VİRAJDA

Zonguldak deplasmanından beraberlikle dönerek namağlup unvanını koruyan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, yarın kendi saha ve seyircisi önünde üst sıraları hedefleyen 1461 Trabzonspor ile çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacak.

MEHMET IŞIK- Mersin Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmanın hazırlıklarını tam gaz sürdüren kırmızı lacivertli ekimizde sakatlığı bulunan stoper Oğuz dışında eksik bulunmuyor. Aynı puana sahip iki takımın kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesinde seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyen Yeni Mersin İdman Yurdu’nda tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Play-Off’daki yerini sağlamlaştırmak için sahaya çıkacak olan 6. Sıradaki temsilcimiz, kendisiyle aynı puana sahip 5. Sırada bulunan 1461 Trabzonspor’u gözüne kestirdi.

TARAFTARIMIZ BUNU FAZLASIYLA HAK EDİYOR

Ligdeki her maçın önemli olduğuna değinen Yeni Mersin İdman Yurdu’nun deneyimli teknik adamı Özcan Kızıltan, gazetemize yaptığı açıklamada; moral ve motivasyon olarak 1461 Trabzonspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Ligdeki konumumuz açısından çok zorlu bir maça çıkacağız. Türkiye liglerindeki 8 namağlup takımdan biriyiz. Hem bu unvanı sürdürmek hem de kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başaracak güç ve kaliteye sahibiz. Rakibimiz de iyi bir form yakaladı ancak biz hata yapmayı kabullenemeyiz. Mersin’i en iyi şekilde temsil etmek ve bize güvenen cefakar taraftarımızı mahcup etmemek için ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftarımız bunu fazlasıyla hak ediyor” diye konuştu.

TÜM MERSİNLİLERİ MAÇA DAVET ETTİ

Başarılı çalıştırıcı Özcan Kızıltan, Mersinli futbolseverleri harekete geçirmek için Şeytanlar Grubu’nun attığı adımların memnuniyet verici olduğunu da kaydederek, “Güzel bir sinerji oluştu. Buna layık olmak ve bizi desteklemeye gelen sevenlerimizi üzmek istemiyoruz. İnanıyorum ki 1461 Trabzonspor karşısında sahada taraftarına güzel bir futbol izletip, 3 puana uzanan taraf biz olacağız. Yeter ki 12. Adamımız hep yanımızda olsun” diyerek, tüm Mersinlileri maça davet etti. Bir hayli çekişmeli ve kıran kırana geçmesi beklenen yarınki karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayan ve artık maçın başlama saatini bekleyen Kırmızı Şeytanlar Grubu, 1461 Trabzonspor maçında takımının yine en büyük itici gücü olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER