© Tanık Haber

Sürpriz istifa..

Emel AVCI-MERSİN (TANIK HABER)-2. Lige yükselme mücadelesinde Yomraspor'u 5-1 yenerek 2. Lig’e çıkmayı başaran Yeni Mersin İdmanyurdu’nda şampiyonluk kutlamaları öncesi beklenmeyen gelişmeler yaşandı. Uzun zamandır Kulüp Başkanlığı yapan ve takımı amatör kümeden alarak ikinci lige çıkaran Metin Saltık ile As Başkan Ümit Saltık ve kulübün Basın Sözcüsü Halim Yiğit görevlerinden istifa etti.

2017 yılında Mersin İdmanyurdu Kulübü amatör kümede mücadele ederken başkanlık görevine getirilen Metin Saltık, kendi imkanları ve desteği ile takımı başarıdan başarıya taşımıştı. Geçtiğimiz gün Yeni Mersin İdman Yurdu’nun ev sahipliğinde Mersin Stadyumu’nda 2. Lig’e yükselme mücadelesinde Yomraspor ile yaptığı maçta  5-1 kazanarak şampiyon olan Kırmızı-Lacivertliler, şampiyon olarak bir üst lige çakmıştı.

ŞAŞKINLIK YARATTI

Kulüp Başkanı Metin Saltık, As Başkan Ümit Saltık ve kulübün Basın Sözcüsü Halim Yiğit’in istifa haberleri farklı kişilerin sosyal medya hesaplarında yayılmaya başladı. Daha sonra Tanık Haber'e konuşan bir kulüp yetkilisi istifaları doğrulayarak, “Gerekli açıklamaları detaylı olarak daha sonra yapacağız” dedi. Kulüp yönetimi olarak takımı önemli başarılara taşıdıklarını ancak kendileri için bayrağı devretmenin zamanının geldiğini söyleyen yetkili, “Bu yeni alınmış bir karar değil. Yalnız bırakıldık. Bıkkınlık geldi. Sahipsizlik bizi bu karara zorladı” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER