© Tanık Haber

Yenişehir derbisi nefes kesti

Mersin U-15 Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren namağlup iki takımın karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf Yenişehir Belediyespor oldu.

Tam bir derbi havasında geçen ve gol düellosuna sahne olan maçta güçlü rakibi Yenişehir İdman Yurdu’nu 3-2 mağlup etmeyi başaran Yenişehir Belediyespor, aldığı bu önemli galibiyet ile zirvede yalnız kaldı.

Nefesleri kesen ve kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, Yenişehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Polat, maç içerisinde yaptığı taktik hamleler ile galibiyeti perçinleyen isim olurken, zor bir engeli daha kayıpsız geçen mavi beyazlı yıldızlar, geride kalan 4 haftada topladığı 12 puanla liderliğin keyfini çıkarmayı sürdürdü.

Her iki takımın ortaya koyduğu futbol karşılaşmayı izleyen futbolseverlerden de büyük alkış aldı.

Seyir zevki yüksek bir maçın sonunda kazanan taraf oldukları için oyuncularını tebrik eden Yenişehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Polat, “Rehavete kapılmadan ve şımarmadan hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için daha çok çalışacağız. Bugün 3 puanın mutluluğunu yaşıyoruz ancak yarın bu galibiyeti geride bırakıp, önümüzdeki maçlara konsantre olacağız” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER