MERSİN (TANIK HABER)-Amatör ligin normal sezonunda hiç mağlubiyet yaşamadan Play-Off’lara kalan Başarıspor’un U17 takımının genç yetenekleri istikrarlı çıkışını sürdürüyor. Geride kalan 4 maçın ardından Play-Off grubunda 2. Sırada yer alan Başarıspor gençleri şampiyonluğa ulaşacağından emin.

Bünyesinde bulunan 300’e yakın futbolcusuyla amatör sporun tüm liglerinde mücadele ettiklerini ifade eden Başarıspor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Bülent Ecevit Koçak, “Bünyemizde bulunan tüm sporcularımızın mücadele eden, hedefi olan gençlerimiz olsun istiyoruz. Bu amaçla amatör sporun tüm kategorilerinde mücadeleci takımlarla yer alıyoruz. Tük takımlarımız zirve yarışı içerisinde yer alıyor. Bunu yaparken de sporcu gençlerimizin gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Mesela 2006 yaş grubunun mücadele ettiği ligde, ağırlıklı olarak 2007-2008 doğumlu sporcularla mücadele ediyoruz. İşte bu U16 liginde Başarıspor’un genç yetenekleri şampiyonluğu son maçta kaybetti” dedi.

Kısa sürede, Mersin de önemli işler başardıklarının altını çizen Koçak, “U17 liginde zirve yarışımızı sürdürüyoruz. Geride kalan 4 maçın ardından 2. Sıraya yerleştik. Gençlerimiz Play-Off’lara yenilgisiz şekilde gelmişti. Antrenör ekibime ve kulübümüz sistemine güveniyorum. Dinamik bir kulübüz, bu iyi sonuçları daha başlangıç olarak görüyoruz. Mersinimize ve Mersinli sporculara büyük hizmetler yapmayı hedefledik. Bilimin ışığında çok çalışmaya devam edeceğiz. Kısa süre içerisinde Türk sporunda Başarıspor’un çok daha büyük hedeflere yürüyeceği görülecektir” diye konuştu.